Klamaran i Novi na pena žurki

Izvor: Politika, 12.Jul.2011, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klamaran i Novi na pena žurki

Treći beogradski „Foam fest” biće održan 3. septembra u Areni, a uz hektolitre pene posetioce očekuju i popularni didžejevi koji će podjednako zadovoljiti ljubitelje tvrdog i mekšeg hausa. Glavne zvezde festivala biće Antoan Klamaran, Tom Novi i Kristijan Valera, a festival će otvoriti francuski didžej Ripli koji je u Srbiji poznat po pesmi „Belgrade I Love You”. On će u Areni promovisati i novi set koji ovog leta odjekuje na žurkama na Ibici, evropskoj prestonici haus žurki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />
Klamaran je potpisnik albuma „Release yourself” i autor klupskih hitova „When The Sun Goes Down” i „Live Your Dreams”, dok poštovaoci hausa Toma Novija znaju po singlu „Superstar”, koji je proglašen za jedan od deset najboljih u istoriji dens muzike, i hitovima „Your Body” i „Take it” kojima je osvojio svetske top-liste. Treća zvezda festivala biće Kristijan Valera, osvajač nagrade „Ibica 2007.” za najboljeg tehno didžeja na svetu.

Po tradiciji, „Foam fest” će zatvoriti Dejan Miličević, čiji stil predstavlja varijacije tehno, haus i minimal zvuka oprezno kombinovanog i miksovanog na dva do tri gramofona. Domaću podršku pružiće didžejevi koji su nastupali i ranijih godina: Kizami, Mirko i Miks, i Plaja, a njima će se pridružiti i Marko Nastić.

I. A.

objavljeno: 13.07.2011
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tom Novi i Kalmaran na Foam festu

Izvor: Blic, 13.Jul.2011, 01:05

BEOGRAD - Tom Novi, Antoan Kalamaran i Marko Nastić samo su neka od imena koja će zabavljati publiku na predstojećem Foam festu koji se treći put održava 3. septembra u Beogradskoj areni...Organizatori su obećali provod uz hektolitre pene, ali i odličan lajn-ap koji će jednako zadovoljiti ljubitelje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.