Dečja filmska avantura od 5. do 9. januara

Izvor: Blic, 31.Dec.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečja filmska avantura od 5. do 9. januara

Revija najboljih filmova sa prethodnih izdanja Dečjeg filmskog festivala “Kids Fest” održava se od 5. do 9. januara u Beogradu. Božićna filmska avantura na programu je multipleksa „Kolosej“ i bioskopa „Roda Cineplex“.

Na programu božićne "Kids Fest” filmske avanture naći će se 12 animiranih i igranih filmova sa ovogodišnjeg, kao i sa prethodnih izdanja festivala filmova za decu. Svi filmovi, osim filma „Vukovi i dete", sinhronizovani su na srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jezik.

Japanska anima „Jona jona pingvin", avantura koja pingvine vodi u svet izvan ledenih bregova „Pingvin Džasper i putovanje na kraj sveta", animirani film rađen po popularnoj francuskoj seriji za decu „Magična vrteška", kao i jedan od najboljih prošlogodišnjih animiranih filmova „Eleonorina tajna" naslovi su koji se na božićnoj reviji prikazuju kao najbolja ostvarenja sa ovogodišnjeg festivala.

Na programu praznične avanture su, između ostalih, i filmovi „Niko i put ka zvezdama", „Arktička priča", dokumentarac „Nacionalne geografije", „Magija Vinks" i „Đole iz džungle".

Za svake dve kupljene ulaznice gledaoci mogu da izaberu dečiji DVD film kao poklon. Među DVD izdanjima su popularne „Otkačene klinke" i „Divlji dečaci", lutkarska serija za decu „Šumska škola", „Lote iz Izumgrada", igrani filmovi „Narednik Biber", „Virdžinija i Grom" i drugi.

Dodatne informacije mogu se naći na adresi www.kids-fest.com.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.