Danas počinje Bir fest

Izvor: S media, 17.Avg.2011, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas počinje "Bir fest"

Večeras u 18 sati na Ušću počinje muzički festival "Bir fest", koji će trajati do 21. avgusta. U muzičkom delu programa učestvovaće 45 bendova iz zemlje i sveta, najavili organizatori. Ulaz je besplatan.

Muzički festival "Bir fest" počinje danas i trajaće do 21. avgusta na Ušću, a prve večeri festivala nastupiće, između >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ostalih, domaći sastav "Riblja čorba" i britanski di-džej Mark Knight.

Festival će otvoriti grupa "Šinobusi", a posetioce prve večeri "Bir festa" zabavljaće i Vasil Hadžimanov bend, "Negative" i bivši član grupe "Ramones" Marki Ramones.

Izmene na linijama GSP-a tokom "Bir festa"

Riblja čorba, Kerber i Goblini na Bir festu

Bir fest očekuje milion posetilaca

Tokom pet festivalskih dana, na Ušću će nastupiti i škotski bend "Simple minds", švajcarski "Fires", "Atomsko sklonište", Kiki Lesendrić i "Piloti", a organizatori su ranije najavili da očekuju oko milion posetilaca.

Zbog održavanja "Bir festa", za saobraćaj će svake večeri tokom njegovog trajanja biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, od 18 do četiri sata, a ceo prostor na kome se festival održava pokriven je video nadzorom.

U okviru festivala, biće održane i kampanje "Suveniri za bebi klub" i "Biram da recikliram", čiji su štandovi već otvoreni ispred tržnog centra "Ušće", a biće postavljeni i tokom održavanja festivala.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Dzej,   Fest

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.