Bir fest: Nisam rodila ubicu!

Izvor: S media, 03.Sep.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bir fest: Nisam rodila ubicu!

„Nisam rodila, a ni odgajila masovnog ubicu!To je bila masovna tuča i prilikom samoodbrane, moj sin je ubo više ljudi“, za „Alo!“ priča Snežana, majka Ljubomira Trifunovića (19), koji se sumnjiči da je 20. avgusta ove godine izbo devet osoba na „Bir festu“.

Beogradska kriminalistička policija u akciji „Umetnik“, pored Ljubomira Trifunovića ,osumnjičenog da je na "Bir festu" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izbo devetoro ljudi, privela je i njegove prijatelje sa Zvezdare, braću Aleksandra (21) i Borislava Radovića (18), i Jovana Jeremića (21).

"Nije istina da je moj sin na „Bir festu“ išao i nasumice ubadao posetioce. Od njegovih prijatelja sam saznao da je Ljubomir reagovao tek kada su svi oni od druge grupe momaka dobili batine", za „Alo! kaže Zoran Trifunović, otac uhapšenog mladića.

"Izbila je tuča u kojoj su deblji kraj izvukli Ljubini drugari. On je odmah priskočio u pomoć i tada je neko iz suparničke grupe izvukao bokser i nekoga udario. Prema priči Ljubinih drugova, onda je on izvukao nož i vitlajući njime počeo da brani kako prijatelje tako i sebe", uz uzdah priča Ljubomirov otac.

Policajci mirno gledali kako manijak bode ljude na Bir festu!

Napadača sa Bir festa odao pregled na klinici

Uhapšen napadač sa Birfesta!

Prema njegovim rečima, tu se sukob nije završio, već su se pri povratku kući, na Brankovom mostu, Ljubomir i njegovi prijatelji ponovo sukobili s tim istim momcima.

"Pretpostavljam da je moj sin tada u opštem metežu i želji da zaštiti sebe i drugare nehotice povredio i nekog nevinog. Meni je stvarno žao tih povređenih mladića", kaže Zoran, kojem nije jasno da neko sam uspe toliko ljudi da povredi.

U razgovor se uključila i vidno potresena Ljubomirova majka Snežana, koja kaže da svoje dete poznaje u dušu i da ne veruje da je iz čista mira izbo devet mladića.

"Moj sin je jednostavno stao uz svoje drugove s kojima je odrastao. Odregaovao je kako je odreagovao tek kada drugačijeg načina nije bilo. Eto, u sredu kada su došli inspektori da ga privedu i izvrše pretres stana rekla sam im da mogu ako žele i parket da skinu. Međutim, policajci prilikom pretresa nisu ništa pronašli, već su samo Ljubu odveli. Majka najbolje poznaje svoje dete i znam da nisam rodila, a ni odgajila ubicu. Iako ima 19 godina, moj sin je na nivou tinejdžera od 16 godina", tvrdi Snežana i dodaje da njen sin nikada nije imao problema sa zakonom.

"Sve komšije mogu samo reči hvale da kažu za njega. Komšije i Ljubini prijatelji nam neprestano dolaze i nude pomoć", kaže na kraju majka osumnjičenog za povređivanje devetoro mladih na festivalu piva.

(Alo)
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.