FINALE FARME 6: Ko osvaja nagradu od 50.000 evra - Stanija ili Tamara?

Izvor: Blic, 31.Dec.2015, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FINALE FARME 6: Ko osvaja nagradu od 50.000 evra - Stanija ili Tamara?

Dobro veče i dobrodošli na Blicov lajv blog finala "Farme 6". Od 44 kandidata, ostalo je osmoro finalista, a za nagradu od 50.000 evra večeras se bori sedmoro takmičara - Stanija Dobrojević, Tamara Đurić, Aca Živanović, Jasmina Medenica, Maja Nikolić, Gabrijela Pejčev, Miloš Radičević, dok se Jelena Golubović ne bori za novčanu nagradu.

00:36 - Miloš napustio takmičenje

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Nakon 125 dana, trećeplasirani u rijalitiju je Miloš Radičević. Farmer je u trenutku izbacivanja imao 19,76 odsto glasova.

23:51 - Ispala Jasmina Medenica

Sa 6, 37 odsto glasova, Jasmina Medenica je izbačena.

23:17 - Aca: Nadam se da mi neće ostati psihičke posledice posle "Farme"

- Trudio sam se da se prikažem u najboljem svetlu, pevao sam koliko sam mogao. Ovo je jedna psihološka igra, nadam se samo da ću ostati mentalno čitav sada kada sam izašao.

22:53 - Ispala Gabrijela

Nakon trećeg preseka glasova, imanje je napustila Gabrijela Pejčev.

- Drago mi je bilo što sam učestvovala jer je velika čast upoznati velike ljude poput Lepe Lukić, na primer. Presrećna sam - rekla je Gabrijela po izlasku s imanja.

22:04 - Ispala Maja

Maja Nikolić je nakon drugog preseka glasova napustila imanje sa 3,05 odsto glasova publike..

- Na prošloj Farmi sam bila četvrta, ovde šesta i prezadovoljna sam učešćem - rekla je farmerka nakon eliminacije.

21: 56 - Stanijinu porodicu zaustavila policija

Farmeri su putem video-bima slušali poruke porodice koja se nalazi u studiju. Kako su svi dobili poruke podrške, tako je red došao i na Stanijinu porodicu. Međutim...

- Stanija, ćao, uz tebe smo svi. Ne brini što mama i Sani nisu ovde, zaustavila ih je policija na putu do studija - rekla je Stanijina drugarica.

21:30 - Imanje prvi napustio Aca

Posle prvog preseka glasova, imanje je napustio Aca Živanović. Farmer se pozdravio sa svima i poljubio sa Tamarom. Imao je 1,58 odsto glasova gledalaca.

- Hajde, čekam te tamo, budi mi dobra - rekao je Aca kroz poljupce vidno iznerviranoj Tamari.

21: 24 - Kristijan došao u studio

Najkontroverzniji učesnik ovogodišnje "Farme" Kristijan Golubović po komentarima prisutnih oporavio se neverovatno brzo od hirurške intervencije koju je imao u ponedeljak.

- Idem na intervenciju koja će ići kroz uvo i mozak da bi se operisali neki krvni sudovi koji su oštećeni prilikom ranjavanja prethodnih godina, kontinuiranog stresa i tako dalje... - napisao je pred operaciju bivši farmer, navodeći da mu je povređen centar za ravnotežu u unutrašnjem uhu.

Večeras je u studio ušao poslednji, a napitanje naše novinarke kako period rekovalescencije tako kratko traje, Kristijan se samo kiselo nasmejao.

21:20- Jelena otkrila tajni zadatak

Budući da se Jelena Golubović ne takmiči za nagradu, Ognjen je otkrio da će se ona boriti za najbolji tajni zadatak.

- Moj prvi tajni zadatak bio je da budem najbolji prijatelj sa Lepim Mićom, a drugi da do kraja glumim da se regularno takmičim sa svima - rekla je Jelena i šokirala prisutne ukućane.

Ona je napustila imanje i krenula ka studiju u Šimanovcima.

21:11 - Vatromet za početak finala

Finalisti su se okupili ispred kuće i počeo je vatromet. Još četiri sata ostalo je za glasanje.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.