FINALE FARME 6: Ko večeras pobeđuje?

Izvor: Blic, 30.Dec.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FINALE FARME 6: Ko večeras pobeđuje?

Dobro veče i dobrodošli na Blicov lajv blog finala "Farme 6". Ostalo je osmoro finalista, a za nagradu od 50.000 evra večeras se bori sedmoro takmičara - Stanija Dobrojević, Tamara Đurić, Aca Živanović, Jasmina Medenica, Maja Nikolić, Gabrijela Pejčev, Miloš Radičević, dok se Jelena Golubović ne bori za novčanu nagradu.

21: 24 - Kristijan došao u studio

Najkontroverzniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << učesnik ovogodišnje "Farme" Kristijan Golubović po komentarima priustnih oporavio se neverovatno brzo od hirurške intervencije koju je imao u ponedeljak.

- Idem na intervenciju koja će ići kroz uvo i mozak da bi se operisali neki krvni sudovi koji su oštećeni prilikom ranjavanja prethodnih godina, kontinuiranog stresa i tako dalje... - napisao je pred operaciju bivši farmer, navodeći da mu je povređen centar za ravnotežu u unutrašnjem uhu.

Večeras je u studio ušao poslednji, a napitanje naše novinarke kako period rekovalescencije tako kratko traje, Kristijan se samo kiselo nasmejao.

21:20- Jelena otkrila tajni zadatak

Budući da se Jelena Golubović ne takmiči za nagradu, Ognjen je otkrio da će se ona boriti za najbolji tajni zadatak.

- Moj prvi tajni zadatak bio je da budem najbolji prijatelj sa Lepim Mićom, a drugi da do kraja glumim da se regularno takmičim sa svima - rekla je Jelena i šokirala prisutne ukućane.

Ona je napustila imanje i krenula ka studiju u Šimanovcima.

21:11 - Vatromet za početak finala

Finalisti su se okupili ispred kuće i počeo je vatromet. Još četiri sata ostalo je za glasanje.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FINALE FARME 6: Ispao Aca Živanović

Izvor: Blic, 30.Dec.2015

Dobro veče i dobrodošli na Blicov lajv blog finala "Farme 6". Od 44 kandidata, ostalo je osmoro finalista, a za nagradu od 50.000 evra večeras se bori sedmoro takmičara - Stanija Dobrojević, Tamara Đurić, Aca Živanović, Jasmina Medenica, Maja Nikolić, Gabrijela Pejčev, Miloš Radičević,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.