Izvor: Danas, 03.Avg.2021, 12:34

Vulin: Hapšenje članova Belivukove grupe isključivo rezultat rada srpskih organa gonjenja

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je hapšenje kriminalne grupe Belivuka isključivo rezultat rada srpskih organa gonjenja, policije, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal i da u razbijanju ove grupe nije učestvovao ni FBI niti bilo koja druga strana.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o hapšenju Belivuka: Sve obavili MUP i BIA, spreman sam da idem na poligraf kad god me ...

Izvor: Beta, 03.Avg.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da američki Federalni biro za istrage (FBI) nije imao ulogu u hapšenju članova kriminalne grupe Veljka Belivuka već da su "sve obavili" pripadnici MUP-a i Bezbednosno-informativne agencije (BIA).Upitan za izjavu nekadašnjeg ministra unutrašnjih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.