Više oružanih napada u Arizoni, jedna žrtva, 12 ranjenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021, 07:03

Više oružanih napada u Arizoni, jedna žrtva, 12 ranjenih

Jedna osoba je ubijena, a 12 ih je povređeno u više napada vatrenim oružjem u tri predgrađa Finiksa u američkoj saveznoj državi Arizona, saopštile su vlasti.

Osumnjičeni za napad je uhapšen, a u njegovom vozilu je pronađeno oružje.

Još nije poznato da li je osumnjičeni odgovoran za sve napade, prenosi AP.

Vlasti veruju da je osumnjičeni, čije ime nije saopšteno, bio sam, a motiv napada nije poznat.

Policija u gradićima Preorija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Surprajs i Glendejl istražuju pucnjave u saradnji sa Odeljenjem za javnu Bezbednost Arizone i FBI, a uviđaj se izvodi na najmenje osam različitih lokacija na kojima je došlo do pucnjave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Više oružanih napada kod Finiksa, jedna žrtva,12 ranjenih

Izvor: B92, 18.Jun.2021

Finiks -- Jedna osoba je ubijena, a 12 ih je povređeno u više napada vatrenim oružjem u tri predgrađa Finiksa u američkoj saveznoj državi Arizona, saopštile su vlasti...Osumnjičeni za napad je uhapšen, a u njegovom vozilu je pronađeno oružne...Još nije poznato da li je osumnjičeni odgovoran...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.