Izvor: Blic, 05.Avg.2023, 15:21

"VOJVODA" OSUMNJIČEN ZA PUCNJAVU U PRIŠTINI! Albanski kriminalac pobegao sa lica mesta, nalazi se i na listi FBI, evo zbog čega (FOTO)

Glavni osumnjičeni za umešanost u sinoćnju pucnjavu u kafiću u Prištini, u kojoj je povređeno više osoba, a jedna preminula, je Albanac Dukađin Nikolaj, poznat po nadimku "Vojvoda", koji je uspeo da pobegne sa lica mesta, a koji je jedan od najtraženijih kriminalaca na listi FBI!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je muškarac osumnjičen za pucnjavu na KiM: "Jedno od najtraženijih lica FBI-ja"

Izvor: B92, 05.Avg.2023

Dukađin Nikolaj, koji je glavnoosumnjičeni za pucnjavu u Prištini u kojoj je jedna osoba nastradala, jedan je od najtraženijih Albanaca od strane američkog FBI...Dukađin Nikolaj je, prema podacima FBI, osumnjičen da je umešan u kupovinu velikih količina marihuane iz Kanade i njihovu distribuciju...

Nastavak na B92...

"Vojvoda" s potjernice FBI glavni osumnjičeni za pucnjavu u Prištini

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2023

PRIŠTINA - Glavni osumnjičeni za umiješanost sinoćnju pucnjavu u prištinskom baru "Bon Vivan" je Dukađin Nikolaj, poznat po nadimku "Vojvoda", kriminalac je za kojim je američki FBI izdao potjernicu zbog trgovine narkoticima, prenijeli su prištinski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.