UHAPŠEN BAKI: Sprečen novi teroristički napad u SAD

Izvor: Kurir, 06.Maj.2013, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN BAKI: Sprečen novi teroristički napad u SAD

FBI je, ne iznoseći mnogo detalja, naveo da se proverava Baford Rodžers (24), zvani Baki

MINESOTA - Američki Federalni istražni biro (FBI) saopštio je da je sprečio teroristički napad u jednom malom gradu u Minesoti, pošto su otkrili bombe kućne izrade i arsenal oružja u kući jednog stanovnika. Kako prenose agencije pod oznakom hitno, FBI je, ne iznoseći mnogo detalja, samo naveo da se proverava Baford Rodžers (24), zvani Baki u čijoj su kući >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u gradiću Montevideo između ostalog nađeni molotovljevi kokteli, eksplozivne naprave kućne izrade i automatska puška "kalašnjikov".

"FBI smatra da je sprečen teroristički napad i da su spašeni životi ljudi u ovoj lokalnoj zajednici. Zavera je otkrivena i sprečana saradnjom i koordinacijom više bezbednosnih agencija", dodaje se u saopštenju. Agencije navode da je Rodžers već hapšen zbog provalnih krađa i da nema dozvolu za nošenje oružja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.