UBICE, KRIMINALCI I LOPOVI: Od ova tri horoskopska znaka BEŽI glavom bez obzira!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICE, KRIMINALCI I LOPOVI: Od ova tri horoskopska znaka BEŽI glavom bez obzira!

FBI potvrdio!

Prema nekim istraživanjima FBI- a, ljudi rođeni u ovim horoskopskim znacima imaju najviše kriminalnih dosijea.

1. RAK -

Verovali ili ne, ovaj emotivni i povučeni znak ubedljivo vodi na listi po broju uhapšenih prestupnika, a najčešće se radi o ljudima, koji su počinili vrlo teške zločine u trenucima duševne rastrojenosti - od otmica do ubistava iz osvete ili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strasti.

2. ŠKORPIJA -

Iako su tek deveti po broju uhapšenih, zauzeli su visoko drugo mesto zbog težine zločina koje obično izvršavaju: psihopatska ili serijska ubistva, a ubedljivo vode po broju plaćenih ubica među znakovima horoskopa.

3. STRELAC -

Treći najbrojniji zločinci, ali njihova priča je drugačija od prva dva znaka: radi se o veštim lopovima i prevarantima, koji izuzetno retko povređuju svoje žrtve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.