Srpska biznismenka nestala u Španiji

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 12:05

Srpska biznismenka nestala u Španiji

Srpkinja Ana Knežević (40), koja godinama živi i radi u Fort Loderdejlu na Floridi otputovala u Madrid na odmor, ali joj se gubi svaki trag.

Bivši suprug David, od kog se razvela, kako kažu njene prijateljice, umesto da pomogne u potrazi "sakrio se u Srbiji".

U potragu za Anom Knežević biznismenkom sa Floride uključio se FBI koji je stupio u kontakt sa španskom policijom.

Kako je za američke medije izjavila Anina prijateljica ona je zbog prolaska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kroz teški razvod od supruga Davida, sa kojim ima zajednički biznis, otputovala u Madrid, a planirala je sa drugaricama da ode i do Barselone, ali joj se 2. februara gubi svaki trag.

"Čule smo se kada je doputovala u Madrid, zvučala je srećno, ali posle toga nisam više mogla sa njom da stupim u kontakt. I ja i Anin brat smo dobili od nje bizarne poruke. Navodno da je upoznala nekoga i da ide sa njim, ali da tamo nema mreže i da neće moći da nas pozove. To nije napisala Ana, ona nije takva. Nikada ne bi otišla kod nekoga koga je tek upoznala, a i te poruke nije poslala ona, pisane su ako da je korišten gugl translejt. Tražila sam da podeli lokaciju, ali to se nije desilo. Posle toga više nismo mogli da stupimo u kontakt sa njom. Kada se nije javila do nedelje (4. februar, prim. aut.) pozvala sam špansku policiju", ispričala je Anina prijateljica za medije.

Ona je navela i da je stupila u kontakt sa Aninim bivšim suprugom Davidom, i da su se dogovorili da se nađu u Madridu i potraže je, ali bivši suprug nije došao.

"Predložila sam mu da pomogne u potrazi, ali on nije došao. Kada sam ga ponovo pozvala on je rekao da je otputovao u Srbiju," objasnila je Anina prijateljica.

Kako je prijateljica objasnila Ana i David su bili trinaest godina u braku pre nego što su se razišli.

Španska policija je u međuvremenu utvrdila da je one noći kada je nestala Ana na zgradi u kojoj ima stan onesposobljena kamera i da je to uradio muškarac koji je na glavi imao motorističku kacigu, a kameru je poprskao crnim auto sprejem.

Inače američki mediji su pričali i sa Aninim komšijama iz Fort Loderdejla koji su im ispričali da je njihova kuća dobro pokrivena sigurnosnim kamerama.

"Ona je bila pod stresom zbog razvoda od muža, sa kojim ima uspešan biznis, ali je ipak delovala raspoloženo," kazale su komšije.

Povodom Aninog nestanka oglasila se njena prijateljica, koja je ispričala da joj je Ana slala sumnjive poruke i da je zabrnuta da ju je neko na silu odveo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U POTRAGU SE UKLJUČIO I FBI: Srpkinja sa Floride NESTALA u Španiji, sa njenog broja poslate BIZARNE poruke, a onda joj se GUBI svaki trag (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024

Otputovala da se odmori od teškog razvoda..Srpkinja Ana Knežević (40), koja godinama živi i radi u Fort Loderdejlu na Floridi otputovala u Madrid na odmor, ali joj se gubi svaki trag, suprug David sa kojim se razvela, kako kažu njene prijateljice umesto da pomogne u potrazi "sakrio se u Srbiji"....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.