Izvor: Radio 021, 14.Feb.2021, 21:00

Radiće se rimejk filma "Face/Off"

Adam Vingard, reditelj nadolazećeg obračuna sa čudovištima "Godzilla vs. Kong", radiće rimejk trilera "Face / Off" iz 1997. za Paramount.

Vingard će scenario napisati sa dugogodišnjim saradnikom Sajmonom Beretom. Njih dvojica prethodno su sarađivali na hororu "Blair Witch" iz 2016, a pre toga na trileru "The Guest" iz 2014. i još jednom hororu "A Horrible Way to Die" iz 2010. godine.

Originalni "Face / Off" režirao je Džon Vu, a Džon Travolta i Nikolas Kejdž >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bili su glavni likovi. Travolta je igrao agenta FBI-a, a Kejdž teroristu koji međusobno menjaju fizički izgled.

To je prvi holivudski film kojim je Vu dobio veliko priznanje, a zbog svojih glumačkih izvedbi dvojac je dobio odlične kritike. Ostvarenje je poznato po stilizovanim akcionim sekvencama, muzičkim partiturama Džona Pauvela, originalnosti i ironičnom humoru. Takođe, originalno delo je ostvarilo i veliki komercijalni uspeh kao film sa najvećom zaradom te godine.

U originalnoj glumačkoj postavi bili su i Džoan Alen, Alesandro Nivola, Džina Geršon i drugi, a sada se očekuje da će predstojeći rimejk imati potpuno novu glumačku ekipu.



Autor: Bosonoga

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.