Izvor: Blic, 14.Okt.2023, 05:42

PAO SRPSKI SAJBER EL ČAPO Milomira iz Smederevske Palanke jurio FBI, zbog onlajn dilovanja postao MILIONER (VIDEO)

Milomir Desnica (33) iz Smederevske Palanke koji je uhapšen u Austriji zbog sumnje da je prodavajući drogu kao administrator sajta "Monopoly" na dark netu zaradio 18 miliona dolara, uhapšen je u Austriji i po poternici koju je za njim raspisalo Odeljenje FBI iz Vašingtona za sajber kriminal (FBI Washington Field Office’s Criminal and Cyber Division) izručen je Americi gde je protiv njega podignuta optužnica a nedavno i pokrenut postupak zbog više krivičnih dela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOMIRA IZ SMEDEREVSKE PALANKE JURIO I FBI: Preko sajta PRODAVAO JEZIVE STVARI i zaradio 18 MILIONA DOLARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023

Koristio je sajt kao svojevrsnu pijacu droge...Milomir Desnica (33) iz Smederevske Palanke koji je uhapšen u Austriji zbog sumnje da je prodavajući drogu kao administrator sajta "Monopoly" na dark netu zaradio 18 miliona dolara, uhapšen je u Austriji i po poternici koju je za njim raspisalo Odeljenje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.