Ovo je muškarac osumnjičen za pucnjavu na KiM: Jedno od najtraženijih lica FBI-ja

Izvor: B92, 05.Avg.2023, 15:29

Ovo je muškarac osumnjičen za pucnjavu na KiM: "Jedno od najtraženijih lica FBI-ja"

Dukađin Nikolaj, koji je glavnoosumnjičeni za pucnjavu u Prištini u kojoj je jedna osoba nastradala, jedan je od najtraženijih Albanaca od strane američkog FBI.

Dukađin Nikolaj je, prema podacima FBI, osumnjičen da je umešan u kupovinu velikih količina marihuane iz Kanade i njihovu distribuciju na području Njujorka.

Za Dukađinija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je poznatiji pod nadimkom Vojvoda, se navodi da je član kriminalne organizacije "Krasnići Organizacija", osumnjičene za trgovinu drogom i ubistvo.

Poternica za njim raspisana je u maju 2010. godine pod optužbom za stavljanje u promet opojnih droga.

On je kontrolisao narko lanac od 2003. do 2007. godine.

Dukađini je sinoć, nakon opšte tuče i pucnjave koja se dogodila u kafiću "Bon Vivant" u Prištini, uspeo da pobegne sa lica mesta i za njim se još traga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.