Izvor: RadioCity.rs, 10.Mar.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi naslovi u "Kupina" bioskopu

"Sikario" Napeti film hvaljenog reditelja sa izvanrednom glumačkom ekipom koju predvodi Oskarovac Benisio Del Toro, kriminalistička je drama koja progovara o crnoj rupi bezvlašća i droge na granici između SAD i Meksika. Mlada agentkinja FBI (EmilyBlunt) pridružuje se tajnoj operaciji CIA, koja želi da svrgne vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njene etičke i moralne vrednosti do same granice i koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << će je naterati da preispita sve u šta je do tada verovala.

"Ponovo ljubav" Prepun suza, smeha i muzike PONOVO LJUBAV je priča o ženi koja mora da pronađe hrabrost da se pomiri s prošlošću i snagu da se okrene budućnosti. Boreći se da se pomiri s neočekivanom smrću muža, folk pevača koji je bio na pragu uspeha, ali su mu karijera i život tragično prekinuti, Hana živi jednostavnim životom daleko od buke i haosa grada. Dok joj bliskost malog grada pruža i podršku ali je i guši, Hana se trudi da popuni prazninu u svom životu planirajući da završi gotovo nemogući zadatak, a to je da napiše biografiju o svom mužu – zbog sebe i njegovih fanova. Kad Endru, arogantni pisac iz Njujorka, dođe u grad da napiše svoju knjigu o njenom voljenom, Hana će brzo oterati i njega i njegovu knjigu iz svog grada. Ali Endru ne odustaje tako lako i Hana će ubrzo otkriti da su njegova grubost i samouverenost dobrodošli izazov i iznenađujuća promena u odnosu na dosadnu brigu njenih prijatelja, porodice i grada.

"Trilogija Drugačija: Odani 1. deo" Nakon što je društvo u koje je verovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice sveta koji ne poznaje. Ali nova otkrića i istine koje izlaze na videlo ponovno će zahtevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju da se suoče sa činjenicom da se njihov položaj u društvu promenio, te oni koji su bili privilegovani to više nisu.


Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.