Nova uloga Džonija Depa

Izvor: Prva.rs, 18.Jun.2015, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova uloga Džonija Depa

Ova akciona krimi-drama radjena je po istinitoj priči o Whitey Bulgeru, bratu državnog senator i jednom od najozloglašenijih nasilnih kriminalaca u istoriji južnog Bostona koji postaje doušnik FBI-a da bi oborio mafiju koja upada na njegovu teritoriju. Film je zasnovan na knjizi Dick Lehra i Gerard O’Neilla, Black Mass: Whitey Bulger, the FBI, and a Devil's Deal iz 2001. godine.
Pored Deppa, gledaćemo i poznatog Šerloka - Benedict Cumberbatcha, Dakotu Johnson i Joel >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Edgertona (Egzodus, Veliki Getsbi). Mesto Cumberbatcha prvobitno je pripalo Guy Pirsu ali je on iz nerazjašnjenih razloga ispao iz projekta. Sa opasnim očima, zlim pogledom i smrtonosnim stavom, Johnny Deppu ova uloga verovatno neće predstavljati problem jer se po četvrti put susreće sa istinitim likom kriminalca (Donnie Brasco, Blow, Public Enemies). Dakle, zaista obećava!
Film je u bioskopima od 18. septembra a tu je i prvi trejler:

Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.