Nele Karajlić: Da sam računao na pomoć države, nikada ne bih ništa uradio!

Izvor: Svet, 23.Dec.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nele Karajlić: Da sam računao na pomoć države, nikada ne bih ništa uradio!

Nenad Janković (54), poznatiji kao dr Nele Karajlić, s uspehom je predstavio multimedijalni spektakl “FBI – Dosije Tesla”. Poznati muzičar ne miruje, pa sada piše scenario i za jednu komediju.
Međutim, na pomoć države za svoje novo ostvarenje Nele ne računa jer je odbijen na konkursu Filmskog centra Srbije.
Nije ovo prvi put da sam odbijen. Kad bih računao na to da će mi država pomoći, nikada ne bih ništa radio. Mi stalno konkurišemo, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << znamo da teško možemo da uđemo u tu šemu. Nikoga ne optužujem, svako glasa po svojoj savesti. Ono što je očigledno jeste da se moj ukus ne poklapa s ukusom onih koji odlučuju kome će ići novac. Ali mi ćemo nastaviti da radimo“, kaže Nele i otkriva kakav scenario piše.
“To je divna i duhovita priča o čoveku koji je ’80-ih godina slučajno postao agent Državne bezbednosti. U jednom trenutku pred sam raspad Jugoslavije on dobija zadatak da napravi rokenrol bend koji treba da spase državu. Dakle, već u startu je šega”, dodaje Karajlić, prenose vesti-online.com.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.