MUP nema saznanja o saradnji sa FBI u istrazi grupe Belivuka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2021, 13:40

MUP nema saznanja o saradnji sa FBI u istrazi grupe Belivuka

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije saopštilo je Tanjugu da ne raspolaže saznanjima, niti da u evidencijama MUP-a postoji i jedan podatak ili dokument koji bi bio potvrda saradnje ili bilo kakve razmene operativnih informacija sa FBI u cilju kriminalističke obrade i procesuiranja optuženih lica organizatora organizovane kriminalne grupe Belivuk-Miljković.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nema ni jedan podatak da se vodila bilo kakva istraga u saradnji sa FBI koja je za cilj imala razbijanje organizovane kriminalne grupe Belivuk-Miljković", rečeno je u odgovoru MUP-a na pitanje Tanjuga da li u papirima MUP-a postoji bilo kakav podatak o tome da je FBI u saradnji sa MUP-om vodio zajedničku istragu oko organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP nema saznanja niti dokumentaciju o saradnji sa FBI

Izvor: RTS, 01.Avg.2021

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je "Tanjugu" da ne raspolaže saznanjima, niti da u evidencijama MUP-a postoji i jedan podatak ili dokument koji bi bio potvrda saradnje ili bilo kakve razmene operativnih informacija sa FBI u cilju kriminalističke obrade i procesuiranja optuženih...

Nastavak na RTS...

KOLIKA JE ULOGA FBI U HAPŠENJU BELIVUKA? Oglasio se MUP Srbije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021

U petak, 30. jula, protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još 29 pripadnika njihove ekipe u Tužilaštvu za organizovani kriminal podignuta je optužnica. ..Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije saopštilo je Tanjugu da ne raspolaže saznanjima, niti da u evidencijama MUP-a postoji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.