MAJKA UBILA DVOJE DECE, PA SMISLILA BIZARAN PLAN KAKO DA SE IZVUČE: Našli je povređenu, a onda je policiji ispričala NEOBIČNU STVAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2023, 01:12

MAJKA UBILA DVOJE DECE, PA SMISLILA BIZARAN PLAN KAKO DA SE IZVUČE: Našli je povređenu, a onda je policiji ispričala NEOBIČNU STVAR

Za nekoliko dana je nestala bez traga.

Policija i FBI tragaju za majkom iz Kolorada koja je osumnjičena da je ubila dvoje svoje dece i ranila treće.

Kimberli Singler (35) optužena je da je lagala o provali u njen dom ranije ovog meseca u kojoj je dvoje od troje njene dece pronađeno mrtvo, saopštila je policija Kolorado Springsa u četvrtak.

Kimberli je poslednji put viđena decembra. 23, saopštila je policija. Za njom je raspisana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poternica po četiri tačke optužnice za teško ubistvo prvog stepena, dve tačke za krivično delo ubistvo u pokušaju, tri tačke za krivično delo zlostavljanje dece i jednu za krivično delo napad prvog stepena.

Nakon što je primila poziv hitne pomoći za provalu 12. 19, policija Kolorado Springsa reagovala je na lice mesta i pronašla ženu i 11-godišnju devojčicu povređene, i mrtve devetogodišnju devojčicu i sedmogodišnjeg dečaka, saopštile su vlasti.

Majci i povređenoj ćerki je ukazana pomoć na licu mesta pre nego što su prebačene u okružnu bolnicu, saopštila je policija.

Nakon dalje istrage, policija je saopštila da je prvobitna prijava o provali neosnovana, navodi se u saopštenju za javnost.

Sud je odredio kauciju od 10 miliona dolara za ženu, ali su detalji naloga za hapšenje zapečaćeni prema sudskom nalogu, saopštila je policija.

11-godišnja ćerka se oporavlja i bezbedna je i nalazi se u oblasti Kolorado Springsa, dodala je policija.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/Abcnews
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESTALA MAJKA TROJE DECE Tragaju za njom već nedelju dana pomoću helikoptera i pasa tragača, a policija sad sumnja na NAJGORI SCENARIO

Izvor: Blic, 30.Dec.2023

U Gešeru (Severna Rajna-Vestfalija) nestala je 35-godišnja majka troje dece. Policija je traži nedelju dana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.