Loša si majka

Izvor: Mondo, 23.Dec.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Loša si majka"

Obračun dvoje glumaca se nastavlja!

Anđelina Džoli i Bred Pit, čiji razvod opčinjava javnost, dali su tabloidima novu "pikanteriju".

Bosanka presudila braku?!

Pošto je Anđelina javno objavila da je Bred nasrnuo na njihovog najstarijeg sina Medoksa, zbog čega je čak i FBI pokrenuo istragu, glumac koji je mesecima ćutao sada uzvraća udarac.

Bred izgleda NIKAD BOLJE posle razvoda!

Bred je sudu podneo zahtev >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se slučaj zapečati, odnosno da nikakvi detalji brakorazvodne parnice i dogovora o starateljstvu više ne smeju da budu pušteni u javnost. To podrazumeva da nijedna od "zaraćenih" strana ne sme više javno da govori o razvodu.

"Džolijeva očigledno nema mehanizam samokontrole koji bi sprečio da preosetljive informacije stignu na naslovne strane. Ona ne shvata da su oba roditelja poznate ličnosti, i da ovakvo iznošenje 'prljavog veša' ne samo što ponižava šestoro dece, već ih dovodi i u opasnost. Koja dobra majka bi tome izložila svoju decu," navodi se u pismu Pita koji je sudu dostavio advokat.

Čeka se Anđelinina reakcija…
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bred Pit se obratio sudu i izjavom o Anđelini zapalio Holivud: Koja dobra majka bi to radila svojoj deci?

Izvor: Story, 23.Dec.2016

Otkad je objavljeno da se Anđelina Džoli i Bred Pit rastaju, nijedno od njih dvoje nije javno govorilo o svemu što se dogodilo. Glumac je, međutim, odlučio da prekine tišinu.. i zapanjio fanove nazvavši Džolijevu lošom majkom!

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.