Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od najtraženijih bjegunaca u SAD uhapšen u Meksiku

ČIKAGO - Američki Federalni istražni biro (FBI) saopštio je da je u Meksiku uhapšen muškarac iz okoline Čikaga, koji je od maja prošle godine na FBI listi 10 najtraženijih bjegunaca, javlja AP.

Luis Masedo (29), koji je slobode lišen u subotu bez incidenata, tražen je zbog ubistva 15-godišnjeg dječaka 2009. godine, saopštila je kancelarija FBI u Čikagu.

Njega su uhapsili pripadnici meksičke >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << federalne imigracione službe.

Kako javlja agencija, Masedo je trenutno u pritvoru FBI i biće predat čikaškim vlastima kada bude prebačen u taj grad.

Kako se navodi, Masedo je osumnjičen u slučaju ubistva Aleksa Areljana, dječaka koji je pretučen, ustrijeljen iz vatrenog oružja a potom i zapaljen od strane lica za koje se vjeruje da je bilo član ulične bande "Latin kings".

Masedovo posljednje poznato mjesto boravka bilo je u jednom čikaškom predgrađu.

U julu 2009. godine, on je optužen za ubistvo prvog stepena, dok se njegovo ime na federalnoj potjernici našlo maja 2010. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan od najtraženijih begunaca SAD uhapšen u Meksiku

Izvor: B92, 28.Avg.2017

Američki FBI saopštio je da je u Meksiku uhapšen muškarac iz okoline Čikaga, koji je od maja prošle godine na FBI listi 10 najtraženijih begunaca, javlja AP...Luis Masedo (29), koji je slobode lišen u subotu bez incidenata, tražen je zbog ubistva 15.godišnjeg dečaka 2009. godine, saopštila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.