FBI upao u pogrešnu sobu, pospanog čoveka svezali i strpali pod tuš...

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 19:50

FBI upao u pogrešnu sobu, pospanog čoveka svezali i strpali pod tuš...

Agenti FBI, koji su izvodili vežbu u hotelu Rivir u Bostonu upali su u pogrešnu sobu i priveli nevinog čoveka, potvrdila je američka agencija.

FBI je naveo da "pomaže" Ministarstvu odbrane u sprovođenju lažne istrage u utorak uveče, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Ali agenti su potom upali u pogrešnu sobu i stavili lisice čoveku koji nije imao pojma šta se dešava. Čovek koji je pogrešno uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio je pilot Delta Er Lajnsa, preneo je CBS Boston.

"Na osnovu netačnih informacija, greškom su poslati u pogrešnu sobu i pritvorili pogrešnog čoveka, a ne osobu koja je trebalo da odigra ulogu", navodi se u saopštenju FBI.

Srećom, niko nije povređen, stoji u saopštenju. U zbrci u hotelu Rivir, agenti su navodno ispitivali čoveka skoro sat vremena pre nego što su shvatili da je u pitanju greška.

Čovek je spavao je kada su agenti upali u njegovu sobu i u jednom trenutku ga gurnuli pod tuš.

Potom je pozvana policija koja je potvrdila da se zaista radi o vežbi, saopštio je FBI. Bezbednost je uvek prioritet FBI i naših partnera mi incidente shvatamo veoma ozbiljno, naveo FBI, dodajući da razmatra incident.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.