FBI se zahvalio MUP-u Srbije (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FBI se zahvalio MUP-u Srbije (FOTO)

Pravni ataše FBI-ja u Bosni i Hercegovini Džon A. Bivon uručio je danas načelniku Uprave za međunarodnu operativnu policijsku saradnju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Milanu Dimitrijeviću zahvalnicu za saradnju prilikom hapšenja dvoje osumnjičenih na osnovu međunarodne poternice Interpola u Vašingtonu.

Uručenju zahvalnica, koje su pored načelnika Dimitrijevića, uručene i ostalim policijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << službenicima koji su učestvovali u ovim akcijama, prisustvovao je i direktor policije Republike Srbije Vladimir Rebić, saopštio je MUP.

Foto: Tanjug/MUP Srbije

Osumnjičeni za trgovinu narkoticima i bankovnu prevaru efikasnim radom srpske policije uhapšeni su u Srbiji i, u postupku ekstradicije, ove godine izručeni Sjedinjenim Američkim Državama.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zahvalnica FBI-ja MUP-u Srbije

Izvor: RTS, 23.Maj.2017

. Pravni ataše FBI-ja u Bosni i Hercegovini Džon A. Bivon uručio je načelniku Uprave za međunarodnu operativnu policijsku saradnju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Milanu Dimitrijeviću zahvalnicu za saradnju prilikom hapšenja dvoje osumnjičenih na osnovu međunarodne poternice Interpola...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.