FBI konačno rešio slučaj Breda Pita!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2016, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FBI konačno rešio slučaj Breda Pita!

FBI je završio istragu u vezi sa optužbama da je Bred Pit navodno fizički zlostavljao svoju decu, u ovom slučaju Medoksa.

Kako je javio BBC, bred Pit neće biti optužen za nasilje nad Medoksom tokom leta privatnim avionom iz Francuske u Los Anđeles. Ovaj navodni incident je i bio okidač za podnošenje zahteva za razvod braka, koji je podnela Anđelina Džoli.

Do zaključka da nema dokaza da je Pit nasrnuo na Medoksa došla je i policija, ali i socijalni radnici pre dve nedelje.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FBI REŠIO SLUČAJ BREDA PITA: Glumac neće biti optužen za ZLOSTAVLJANJE sina (15)

Izvor: Kurir, 23.Nov.2016

...FBi je završio istragu u vezi sa optužbama da je Bred Pit navodno fizički zlostavljao svoju decu, u ovom slučaju Medoksa.."Povodom tvrdnji da se desio incident sa Bredom i decom, FBI je sproveo istragu Sproveli smo istragu i неће наставити даљу истрагу..Glumac je navodno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.