Dva nova filma u Kupini

Izvor: RadioCity.rs, 23.Dec.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva nova filma u "Kupini"

"Zločin na talasima" Inspirisan istoimenim hitom iz 1991, “Zločin na talasima” je priča koja podseća na modernu verziju Robina Huda, a na velika nam platna donosi neverovatne poduhvate najboljih svetskih sportista ekstremnih sportova i sadrži neke od najizazovnijih akrobacija ikad snimljenih! Mladi agent FBI-a ubacuje se u neverovatan tim ekstremnih sportista za koje sumnja da stoje iza niza neviđenih, sofisticiranih korporativnih pljački.

Na tajnom zadatku zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << koga mu je život u opasnosti, pokušava da dokaže da su ti sportisti osmislili zapanjujuća krivična dela kojima uništavaju finansijska tržišta širom sveta. Ovo izvanredno filmsko ostvarenje snimano je na četiri kontinenta — u Severnoj i Južnoj Americi, u Europi i u Aziji, a prikazuje zastrašujuće scene ekstremnih sportova, koje uključuju snoubording, slobodno penjanje, “wingsuit” letenje, brzo vožnju motokorsa i surfing na 20 metara visokim talasima.


"Opklada veka" Kad su četiri autsajdera videla ono što su velike banke, mediji i vlada odbili da vide, globalni kolaps ekonomije, oni su dobili ideju: „Opklada veka“. Njihove hrabre investicije su ih odvele do mračnog podzemlja modernog bankarstva gde moraju da sumnjaju u sve i svakoga. Zasnovan na istinitoj priči i knjizi Majkla Luisa („Mrtav ugao“ i „Formula uspeha“) i u režiji Adama Mekeja („Spiker“ i „Polubraća“), u filmu „Opklada veka“ igraju: Kristijan Bejl, Stiv Karel, Rajan Gosling i Bred Pit.



Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

U bioskopima: Zločin na talasima

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Dec.2015, 07:23

Novi film u domaćim bioskopima je „Zločin na talasima“, rimejk istoimenog filmskog hita iz 1991. godine. Ovo je priča koja podseća na modernu verziju Robina Huda, a na velika platna donosi neverovatne poduhvate najboljih svetskih sportista ekstremnih sportova i sadrži neke od najizazovnijih...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.