Detalji akcije FBI: Digitalne prevare iz Niša donele milione dolara

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jul.2020, 15:22

Detalji akcije FBI: Digitalne prevare iz Niša donele milione dolara

Krajem prošle nedelje 11 osoba je uhapšeno zbog sumnje da su se od 2011. godine bavili digitalnim prevarama i, kako piše u saopštenju Tužilaštva za organizovani kriminal, učestvovali su u stvaranju, promovisanju i organizaciji najmanje 16 lažnih investicionih platformi na internetu. Tako su zaradili 70 miliona dolara, a svi su boravište imali u Nišu.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

NIŠLIJE DIGITALNIM PREVARAMA "ZARADILE" 70 MILIONA DOLARA: Detalji filmske akcije srpske policije i FBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2020

Među uhapšenima ima državljana Srbije, Crne Gore, Australije i Filipina, a svima je zajedničko to što imaju boravište u Nišu..Krajem prošle nedelje 11 osoba je uhapšeno zbog sumnje da su se od 2011. godine bavili digitalnim prevarama i, kako piše u saopštenju Tužilaštva za organizovani kriminal,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.