Agent Kuper ponovo u kultnom “Tvin piksu”

Izvor: 011vodič.com, 15.Jan.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent Kuper ponovo u kultnom “Tvin piksu”

Kreatori kultne američke serije “Tvin piks” Dejvid Linč i Mark Frost najavili su da će glumac Kajl Meklahlen ponovo glumiti čuvenog agenta Kupera u trećoj sezoni serije snimljene pre 25 godina, prenose danas američki tabloidi. “Linč, inače škrt u davanju intervjua, najavio je na svom nalogu društvene mreže Tviter da će Meklahlen opet igrati agenta FBI-a Dejla Kupera”, dodali su mediji.
Sada 55-godišnji Meklahlen potvrdio je, takođe na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Tviteru, da će glumiti u novim epizodama. “Uzbuđen sam što ponovo ulazim u neobičan svet ‘Tvin piksa'”, rekao je Meklahlen.”Tajanstveni svet ‘Tvin Piksa’ nas ponovo podseća na agenta Kupera. Veoma smo uzbuđeni. Neka šuma ‘Tvin Piksa’ bude s nama”, naveli su Linč i Frost na društvenoj mreži Tviter, najavljujući na neobičan način nastavak serije.
Radnja novih epizoda će se dešavati u današnjem vremenu, a ne pre 25 godina kada je snimljena serija.
Mediji navode da će se u seriji konačno odgonetnuti tajna ko je ubio srednjoškolku Loru Palmer, koju igra Šeril Li.
Serija je prikazana 1990. i 1991. godine, a zbog velikog uspeha reprizirana je u SAD početkom prošle decenije. Kasnije je Linč snimio i film o “Tvin piksu” pod nazivom “Fire, Walk with me!”.
Snimljeno je 30 epizoda serije “Tvin Piksa”, koju je američki časopis TV Gajd uvrstio među 25 kultnih serija u svetu.
Nove epizode biće emitovane 2016. godine na američkom tv kanalu Šoutajm (Showtime).
Pored “Tvin piksa”, najpoznatiji Linčovi filmovi su “Čovek slon” (1980), “Dina” (1984), “Plavi somot” (1986), “Divlji u srcu” (1990), “Izgubljeni autoput” (1997), “Bulevar zvezda” (2001) i “Unutrašnje carstvo” (2006).

The post Agent Kuper ponovo u kultnom “Tvin piksu” appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.