Želim na Evroviziju da bih se osvetila FOTO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 15:23

"Želim na Evroviziju da bih se osvetila" FOTO

Loredana Berte, italijanska pevačica i bivša supruga Bjerna Borga, učestvuje kao kandidat na Pesmi Evrovizije i ima neobičan motiv za pobedu. Ona želi da se takmiči na Evroviziji koja se održava u Malmeu, gradu u Švedskoj, kako bi osvetila bivšeg supruga.

Na društvenim mrežama uputila je poruku potencijalnim glasačima, izražavajući želju da pobedi i tako postigne "lep revanš" nad Borgom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Berte je otkrila neke kontroverzne detalje iz vremena njihovog braka u autobiografiji. Tvrdi da je Borg bio zavisnik od kokaina i da je organizovao seksualne orgije, čak i primoravajući nju da učestvuje. Opisuje jedan incident gde je Borg iznajmio ceo sprat hotela i napunio ga prostitutkama, pozivajući ih prema njihovom izgledu. Ona odbija njegove zahteve i izražava odvratnost prema njegovim postupcima, prenosi ilfattoquotidiano.it.

Autobiografija iz 2015.se fokusira i na odnos između Borga i Džona Mekinroa, istaknutih teniskih rivala koji su podigli popularnost tenisa tokom sedamdesetih i osamdesetih godina.

Berte otkriva da su teniseri poput neurotične dece čija sreća zavisi od svake partije, a deli i pikantne detalje s putovanja s Mekinroom, uključujući koncert Santane i intimne trenutke sa prostitutkama koje je Mekinro doveo.

Ova priča otkriva turbulentan period u životu Loredane Berte i Bjerna Borga, istražujući aspekte njihovog braka koji su bili obavijeni skandalima i kontroverzama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.