Vidite li ih? (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Maj.2018, 05:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidite li ih? (FOTO, VIDEO)

Lepa pevačica tema na društvenim mrežama posle nastupa na Pesmi Evrovizije!

Sinoć je održano prvo polufinale Eurosonga - znamo imena prvih finalista, znamo uz koje pesme ćemo đuskati, koje ćemo posle 24 sata zaboraviti, ali ne znamo da li je Hrvatica nosila gaće ili ne!

Lepa Franka Batelić otpevala je pesmu "Crazy" na bini u Lisabonu i zaradila neverovatan aplauz publike!

Dobra >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pesma, jednostavan nastup, lepa pevačica u providnoj haljini... pitanje koje je postavljeno na društvenim mrežama nedugo nakon završetka prve polufinalne večeri (pored onog da li je Belgijka nosila brus) je da li je Franka nosila gaće?

Vidite li ih?



Izvor: YouTube/EurovisionSongContest

To nije sve - na društvenim mrežama se povela i rasprava o "Frankinom levom oku", tačnije, činjenici da joj šminkeri nisu lepo zalepili veštačku trepavicu, pa je izgledala "zrikavo".

I can't tell if Franka has a lazy eye or just badly glued eyelash. #Eurovision#cro

— Roksana Król (@RoksanaKrl) May 8, 2018

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.