VRTOGLAVI PAD LUK BLEKA NA KLADIONICAMA NAKON NASTUPA NA EVROVIZIJI - evo šta je krenulo naopako

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 09:03

VRTOGLAVI PAD LUK BLEKA NA KLADIONICAMA NAKON NASTUPA NA EVROVIZIJI - evo šta je krenulo naopako

Cela arena skandirala našem predstavniku.

Luk Blek je svojom pesmom "Samo mi se spava" uspeo da se prve večeri polufinala Evrovizije kvalifikuje u finale najvećeg muzičkog takmičenja.

Svi su složni u tome da je nastup bio efektan, futuristički i energičan, a publika u dvorani u Liverpulu je skandirala reči pesme na srpskom i engleskom jeziku. Završetak pesme je propraćen gromoglasnim aplauzom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Luka se obratio publici zahvalivši Evropi i izjavivši ljubav Srbiji.

Luka Ivanović AKA Luka Blek bio je jedan od favorita za prolazak dalje u prvoj polufinalnoj večeri, a sada se postavlja pitanje šta ovaj mladi i pretalentovani pevač može da uradi u subotu na velikom finalu i kolike su šanse da se najveći muzički festival održi po drugi put u Srbiji.

Svake godine pa i ove, kladioničari predviđaju ko ima najveće šanse za pobedu na ovom prestižnom takmičenju. Lista se svaki dan menja shodno trendovima i promenama koje se dešavaju u okvirima evrovizijskog sveta.

Kako prenosi najpopularniji sajt ovog muzičkog takmičanja, eurovisionworld.com, kladionice su tokom ove dva meseca svrstavale Luku Bleka u gornju polovinu tabele za pobedu od 37 zemalja, koliko ih ove godine učestvuje na Evroviziji.

Ipak, samouverenost i efektan nastup u prvoj polufinalnoj večeri nisu za sada fascinirali kladioničare te je Luk Blek ostao na 17. mestu.

Podsetimo, prema kladionicama najveću šansu za pobedu ima švedska predstavnica Loreen, potom finski reper Kerije i ukrajinska grupa Tvorči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.