VODITELJIMA NIJE BILO DOBRO! Velika GREŠKA obeležila polufinale Eurosonga! Evo šta se događalo iza kamera

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 14:37

VODITELJIMA NIJE BILO DOBRO! Velika GREŠKA obeležila polufinale Eurosonga! Evo šta se događalo iza kamera

Naš ovogodišnji predstavnik na prestižnom takmičenju je Luk Blek, koji se predstavlja pesmom "Samo mi se spava".

Radio-televizija Srbije objavila je da će se polufinala Evrovizije 9. i 11. maja prenositi na Trećem programu, zbog aktuelne situacije u državi, nastale usled masovnih pucnjava u Beogradu i Mladenovcu.

Delegacija Srbije u Liverpulu deli žalost sa porodicama tragično nastradalih u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, i u okolini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mladenovca i Smedereva, kao i sa svim građanima naše zemlje.

Predstavnik Srbije Luke Black, koji se plasirao u finale, svoj nastup posvetio je svim tragično nastradalima, a crnu lentu ni tokom nastupa nije skidao.

Kako "Blic" saznaje, komentatorka Duška Vučinić, se ovog puta nije uključila na početku prenosa iz Liverpula, iz razloga što su komentatiroima iz svih zemalja pukle linije. Samim tim, u tom trenutku ju je menjala rezervna komentatorka, odnosno Tijana Lukić, koja je muzička urednica.

- Svi komentatori su sedeli u svojim kabinama kada su krenuli da se uključuju u program svi su se čuli međusobno. Sve do trenutka dok organizatori nisu došli i rekli da neće moći da se večeras uključe, jer imaju veliki tehnički problem. Ubrzo nakon toga uspeli su da reše kvar, te se Duška uključila u trenutku dok je Luk Black izvodio svoju numeru - objašnjava "Blicov" izvor sa lica mesta.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.