Izvor: Blic, 01.Mar.2022, 15:33

(VIDEO) SKANDAL Aca Lukas i Kija Kockar poludeli zbog pitanja o Luni Đogani, nastao haos

Pevač Aca Lukas održao je danas konferenciju za medije pred nastup na festivalu "Pesma za Evroviziju '22", na kojoj je optužio RTS, koji je organizator pomenutog festivala za predstavnika Srbije na Evroviziji, da nije izašao u susret njegovim zahtevima. Ovom prilikom je Kiju Kockar predstavio kao svog PR-a, a u jednom momentu su je novinari upitali da li će pozvati da za Lukasa na Beoviziji, glasaju i fanovi Lune Đogani, inače bivše ljubavnice njenog bivšeg supruga Slobe Radanovića, sa kojom ju je prevario u rijalitiju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OLIVERA KOVAČEVIĆ TUŽILA LUKASA, on tražio da otkrije imena članova žirija: "Nisu hteli da nam unese klavir na binu"

Izvor: Blic, 01.Mar.2022

Pevač Aca Lukas održao je danas konferenciju za medije pred nastup na festivalu "Pesma za Evroviziju '22", na kojoj je optužio RTS, koji je organizator pomenutog festivala za predstavnika Srbije na Evroviziji, da nije izašao u susret njegovim zahtevima.

Nastavak na Blic...

KIJA SLIKALA TETOVAŽU NA INTIMNOM DELU, ZADIŽE BODI BEZ BLAMA! Postala Lukasov menadžer, pa poručuje: "TELO UMETNIČKO DELO" (FOTO)

Izvor: Blic, 01.Mar.2022

Folker Aca Lukas predstavio je danas koleginicu Kristinu Kiju Kockar kao svog PR-a tokom predstojećih obaveza oko takmičenja za potencijalni odlazak na "Evroviziju", dok je ona sad iznenadila sve provokativnom slikom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.