VEĆ SE ZNA?! Hurricane drastično ispred ostalih izvođača na Evroviziji! Pogledajte brojke - UBEDLJIVO VODE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 23:06

VEĆ SE ZNA?! Hurricane drastično ispred ostalih izvođača na "Evroviziji"! Pogledajte brojke - UBEDLJIVO VODE

Dominiraju!

U Roterdamu se večeras održava drugo polufinale "Pesme Evrovizije", u kojem će predstavnici 17 zemalja pokušati da se izbore za preostalih deset mesta u velikom finalu.

Naša grupa "Hurricane" nastupala je deveta po redu, a svojim nastupom su izazvali pravi pravcati uragan.

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić glasom i scenskim nastupom oduševile su evropsku publiku što se moglo čuti po ovacijama u pozadini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sudeći po pregledima na Jutjubu finale, ali i pobeda su prilično izvesni za naše devojke. U poređenju sa ostalim izvođačima "Hurricane" dominiraju.

Trenutno je snimak sa njihovim nastupom pogledalo 176 hiljada ljudi.

Pogledajte:

Devojke dominiraju i na zvaničnoj stranici društvene mreže Instagram, gde imaju drastično više lajkova nego drugi takmičari:

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.