Izvor: Blic, 09.Maj.2023, 21:32

(UŽIVO) EVROVIZIJA 2023: Luke Black dobio OGROMAN APLAUZ: "Volim te, Srbijo"! 15 zemalja se bori za finale, evo gde možete gledati prenos takmičenja

Najveće muzičko takmičenje Evrovizija 2023 počelo je večeras, a u prvoj polufinalnoj večeri gledaocima se predstavlja 15 zemalja, među kojima je i Srbija sa pesmom "Samo mi se spava" koju izvodi Luke Black.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EVROVIZIJA 2023: Predstavnik Srbije Luke Black prošao u finale! I ovih DEVET ZEMALJA iz prvog polufinala ide dalje

Izvor: Blic, 09.Maj.2023

Najveće muzičko takmičenje "Evrovizija" počelo je večeras, a u prvoj polufinalnoj večeri gledaocima se predstavilo 15 zemalja, među kojima je i Srbija sa pesmom "Samo mi se spava" koju izvodi Luke Black. On je našoj zemlji, nakon glasanja publike, uspeo da obezbedi plasman u finale.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.