UDAJE SE Filari: Nakon što je na PZE obukao VENČANICU, sada je ZAPROŠEN i došao je red da stane na LUDI KAMEN?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 18:02

UDAJE SE Filari: Nakon što je na PZE obukao VENČANICU, sada je ZAPROŠEN i došao je red da stane na LUDI KAMEN?

Sve ovo je postalo izrazito vilarno, a evo i zašto.

"Pesma za Evroviziju 2024" nam se nedavno završila i trka za Malme je dobila svoju epilog - u Švedsku kao predstavnik Srbije ide Teya Dora sa numerom "Ramonda". No, ono što je izazvalo i određene simpatije, jesu priče iz bekstejdža, pa i snimci koji kruže socijalnim mrežama.

Jedan takav snimak, jeste i onaj čiji su akteri Filarri i Zorja Pajić, koji su rekreirali čuveni snimak iz emisije "Provodadžija" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je neženja zaprosio devojku koja ga je odbila.

Filarri je ove godine ostao bez mesta u finalnoj večeri, ali je uspeo da privuče ogroman publicitet svojim stajlingom. Obukao je dugu belu haljinu, koja je nalikovala na venčanicu i time razbuktao strasti i "isprovocirao" one koji su kao pravi dušebrižnici, odmah udarili na njega, njegov tim, njegovu različitost i sve ono na šta je pokušao da ukaže kao neko ko se susreće svakodnevno sa predrasudama.

Njegova koleginica Zorja, svojom kompozicijom "Lik u ogledalu"  se plasirala u finale i osvojila visoko 3. mesto. Svojim glasom, vokalnom izvedbom i scenskim nastupom, pobrala je simpatije mnogih.

Ipak, njih dvoje su odlučili da se našale u 1. polufinalu, kada su, baš kao što smo napisali, rekreirali pomenutu scenu iz emisije "Provodadžija". Snimak o kom pišemo, pogledajte u narednom video zapisu, KLIKOM NA OVAJ LINK.

- Da li želiš da se udaš za mene? - pitala je Zorja.

- Ne - našalio se Filarri, na šta je usledila još jedna replika Pajićeve.

- Pitaću te još dva puta, da li želiš da se udaš za mene? - ponovo je odbio Filarri i to još dva puta.

Njih dvoje su ludo zabavili, a snimak koji su fanovi pogledali, obasipali su pozitivnim komentarima.

Srbija Danas/Društvene mreže/A.R.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Što 'Ramonda' nije patriotizam ako znamo šta je, a 'Gnezdo orlovo' jeste?" Voditelj sasekao kompozitore u studiju

Izvor: Blic, 07.Mar.2024, 13:14

Iako je prošlo četiri dana otkako je završeno finale "Pesme za Evroviziju", na kom je Teya Dora osvojila pobedu, dok je na drugom mestu završila Anđela Ignjatović Breskvica sa pesmom "Gnezdo orlovo", i dalje se polemiše o tome ko je trebalo da prestavlja Srbiju ove godine u Malmeu, gde će se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.