Teya Dora odgovorila Breskvici

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 16:47

Teya Dora odgovorila Breskvici

Teya Dora je srpska predstavnica na Evroviziji u Malmeu.

Nakon što je odlukom stručnog žirija Teya Dora odnela pobedu sa pesmom Ramonda, pokrenuta je velika rasprava na društvenim mrežama.

Oni koji su navijali i glasali za Breskvicu su bili besni na članove žirija koji nisu dali bodove Breskvici, međutim, nakon što se i sama Breskvica oglasila i čestitala pobednici, sada je nešto slično uradila i Teya Dora.

"Puno mi je srce što smo bile >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedna drugoj podrška kroz celo ovo takmičenje. Hvala", napisala je ona na Instagramu.

Podsetimo, Breskvica je odnela pobedu u glasovima publike, ali je ipak konačan sud doneo žiri, pa je tako srpski predstavnik u Malmeu Teya Dora i pesma Ramonda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.