Teja Dora i Sajsi MC su ZAJEDNO - reperka potvrdila ono što se nagađalo: Više ne kriju - fanovi oduševljeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 22:35

Teja Dora i Sajsi MC su ZAJEDNO - reperka potvrdila ono što se nagađalo: Više ne kriju - fanovi oduševljeni

Pobednica Pesme za evroviziju niakd lepša pored reperke koja je idnirektno omogućila pobedu.

Sajsi MC je objavila vrlo intrigantan post na svom zvaničnom Instagram profilu.

Naime, ona se nalazila na jednoj večeri, što ne bi bilo toliko interesantno da sa njom nije bial osoba o kojoj se najviše piše ovih dana.

Sajsi MC je kadar usmerila na sebe. Imala je vrlo ozbiljan izraz na licu, a onda je pokazala ko sebi pored njene desne strane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Reč je o Teya Dori, ovogodišnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji u Malmeu. Sajsi je bila deo stručnog žirija na "Pesmi za Evroviziju" i upravo nejna odluka da Teja Dori da maksimalan broj bodova a niejdan poen Breskvici, predodredilo je da pesma "Ramonda" pobedi na ovom takmičenju.

Mnogo se diskutovalo o ovoj odluci i koliko je bila pravedna, a sama Breskcvica je dva dana kasnije javno poželela poznatoj reperki da nikad u životu ne bude u situaciji da ne dobije nijedan bod.

Sajsi je više puta branila svoje stanovište i da je glasala po svojoj savesti za pesme koje su se njoj dopale i da joj to pravo niko ne može osporiti. Ovim potezom je potvrdila ono što se nagašalo, a to je da Sajsi zaista istinski

Sajsi je potom pokazala da sa njene leve strane sede Konstrakta, predstavnica Srbije na Evroviziji pre dve godine, kao i Iva Lorens, koja je učestvovala na takmičenju ove godine sa vrlo zapaženom numerom "Dom".

Mnogobrojni fanovi ove četiri velike umetnice bili su oduševljeni što su se okupile zajedno. Ovaj kratak stori postao je vrlo viralan na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.