Sve spremno za 2. POLUFINALNO VEČE EVROVIZIJE: Ove zemlje boriće se za FINALE i šansu da pevaju pored SRBIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 09:32

Sve spremno za 2. POLUFINALNO VEČE "EVROVIZIJE": Ove zemlje boriće se za FINALE i šansu da pevaju pored SRBIJE!

Uzbuđenje i tenzija rastu!

Nakon što je održano spektakularno prvo polufinalno veče Evrovizije, sve je spremno za početak druge polufinalne večeri 67. izdanja planetarno popularnog takmičenja, koje se održava u Liverpulu, Velikoj Britaniji.

Naš predstavnik Luk Blek, uspeo je da sa svojom kompozicijom "Samo mi se spava", obezbedi mesto u velikom finalu, koje je zakazano za subotu 13. maj, sa početkom u 21 čas, a direktan prenos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti na RTS 1, za razliku od polufinalnih večeri koje se emituju na RTS 3 (detaljnije razloge pročitajte ovde).

Svi fanovi širom Evrope, ali i Australije i ostatka sveta sa nestrpljenjem čekaju ovaj trenutak. Kao i u prvoj polufinalnoj večeri, gledaoce očekuje pravi šou, a nakon glasanja, saznaćemo i koje su to poslednje zemlje koje će izboriti svoje mesto u velikom finalu.

Večeras, imaćemo prilike da vidimo predstavnike Danske, Jermenije, Rumunije, Estonije, Belgije, Kipra, Islanda, Grčke, Poljske, Slovenije, Gruzije, San Marina, Austrije, Australije, Albanije i Litvanije.

Voditeljska postava ostaće nepromenjena, ali sigurno će biti još iznenađenja koja produkcija čuva kako bi publiku ostavila bez daha.

Sa nestrpljenjem čekamo večeras i 21 čas, a uz naš portal Srbija Danas ispratite najzanimljivije momente sa polufinala pomenutog takmičenja.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazan nastup Hrvatske u evrovizijskom selu: Neće moći večeras da nastupaju, evo šta je pravi razlog

Izvor: Blic, 11.Maj.2023

Večeras se održava drugo polufinalno veče ovogdišnje "Evrovizije", dok nas finale, u koje se plasirao i Luk Blek, emituje u subotu 13. maja.

Nastavak na Blic...

(UŽIVO) EVROVIZIJA 2023: Srpkinja favorit u dugom polufinalu, evo koje zemlje se večeras takmiče za mesto u finalu

Izvor: Blic, 11.Maj.2023

Večeras se održava drugo polufinale prestižnog muzičkog takmičenja "Evrovizija 2023", a 16 zemalja boriće se za svoj plasman u finale, koje će se uživo emitovati 13. maja. na RTS-u.

Nastavak na Blic...

Završeno drugo polufinale Evrovizije, ovo su novi finalisti

Izvor: Radio 021, 11.Maj.2023

Druge polufinalne večeri izabrano je još 10 pesama koje su se plasirale u finale Evrovizije, koja se ove godine održava u Velikoj Britaniji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.