Sutra prvo polufinale Beovizije

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra prvo polufinale "Beovizije"

Festival "Beovizija", na kojem će biti izabran predstavnik Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2019, ove godine imaće tri takmičarske večeri. Prvo i drugo polufinale na programu su 27. i 28. februara, a veliko finale izbora za srpsku pesmu na Evrosongu - 03. marta. Prenose sve tri večeri iz Studija 8 i 9 RTS-a gledaoci će moći da prate na Prvom programu RTS-a i RTS Planeti od 21.00.

Na osnovu objavljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << konkursa za izbor srpskog predstavnika na takmičenju za "Pesmu Evrovizije", koja će se u maju ove godine održati u Tel Avivu, selekciona komisija je u konkurenciji od 76 kompozicija odabrala 24 koje će se takmičiti na festivalu "Beovizija 2019". U oba polufinala predstaviće se po 12 kompozicija, a najboljih 6 iz svakog polufinala boriće se u velikom finalu za titulu pobednika "Beovizije 2019". Publika i stručni žiri će svojim glasovima - po evrovizijskom principu, odlučiti ko će predstavljati Srbiju na 64. po redu izboru za najbolju pesmu Evrope.

Ovogodišnja Beovizija imaće šest voditelja. RTS-ov tandem Dragana Kosjerina i Ana Babić ove godine će gledaoce kroz takmičarske večeri iz najvećeg studija RTS-a voditi uz pomoć glumačkog dvojca - Ivan Mihailović i Nebojša Milovanović. Iz Studija 9, koji će u danima festivala postati green room, uključivaće se Kristina Radenković i Bojana Marković.

Voditeljski par 27. februara biće Dragana Kosjerina i Ivan Mihailović, a redosled izvođenja kompozicija prve polufinalne večeri je sledeći:

1. Zašto da se ne desi - FANKD AP

2. Tugo - ALEKSANDRA SEKULIĆ

3. Voda i plamen - OSVAJAČI

4. 7 - DUNjA VUJADINOVIĆ

5. Do 100 - MR. DOO

6. Da li čuješ moj glas - SAŠKA JANKS

7. Bela - IVAN KURTIĆ

8. Aritmija - SOFIJA PERIĆ

9. Još ti čujem glas - SNEŽANA BERIĆ - EKSTRA NENA

10. Samo lagano - ELEONORA

11. Moja bol - VONDER STRINGS I IVANA VLADOVIĆ

12. Samo bez straha - NATAŠA I UNA

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.