Stranci ovoj našoj pevačici PROGNOZIRAJU POBEDU na Evroviziji, odlepili na pesmu: Vau, hipnotisala me je

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 15:26

Stranci ovoj našoj pevačici PROGNOZIRAJU POBEDU na "Evroviziji", odlepili na pesmu: "Vau, hipnotisala me je"

Ne kriju koliko su oduševljeni.

Pevačica Zejna zbog numere "Najbolja", kojom će se predstaviti na "Pesmi za Evroviziju 2024", već je privukla ogromnu pažnju, ne samo u Srbiji, već i u inostranstvu.

Ljubitelji i strastveni fanovi "Evrovizije" već su registrovali Zejnu i njenu pesmu, te primetili da ona može biti veliki favorit.

Izvesni Vilijam i Sinan objavili su snimak u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojem komentarišu potencijalne predstavnike na predstojećoj Evroviziji koja će se održati u Malmeu u Švedskoj.

Kako su naveli, Zejnu su zapazili još prošle godine kada je pokušala da se plasira na prestižno muzičko takmičenje s pesmom "Rumba". Stranci su zahvaljujući Zejni naučili i malo srpskog jezika što su i pokazali prilikom komentarisanja:

- Hvala ti mnogo, dušo draga za svu ovu ljubav. Ja sam apsolutno uzbuđen - započeo je Sinan koji se obratio Zejni najpre na srpskom u videu (možete pogledati OVDE).

- Kada se prvi put pojavila bila je kao balerina, Diznijeva junakinja i oduševila je pesmom "Rumba", a sada ćemo videti da li je zaista najbolja, pošto joj se pesma tako zove. Seksi je, ona je i jabuka i disko kugla. Vau, hipnotisala me je - između ostalog kazali su momci koji za pesmu naše pevačice tvrde da je zaista pobednička.

Podsetimo, tekst njene pesme je, još pre premijere iste, podigao ogromnu prašinu, a o čemu je tačno reč, možete saznati OVDE.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.