Saša Mirković raznežio pratioce: Slavi 16 godina od pobede na Evroviziji FOTO

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 10:35

Saša Mirković raznežio pratioce: Slavi 16 godina od pobede na Evroviziji FOTO

Tokom sinoćne večeri u Liverpulu se održalo drugo polufinale za pesmu Evrovizije. Samo nekoliko sati nakon proglašenja finalista, Saša Mirković, poznati menadžer i producent, oglasio se na svom Instagram profilu, prisećajući se svega onoga što se desilo te ne tako davne 2007. godine, kada je Marija Šerifović odnela pobedu.

Naime, Saša se zahvalio svim ljudima koju su ih podržali, i koji ih i sada podržavaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pored toga, sve svoje pratioce je podsetio da njegova muzička, filmska i tv produkcija "Hype Production", proslavlja treći rođendan.

"Danas, 12.05, osim rođendana Hype Production, proslavljamo i pobedu na Evroviziji 2007. godine u Helsinkiju! Hvala svima koji su nas podržali, hvala svima koji nas i dalje podržavaju. Slava i milost Svetom Vasiliju".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.