Sajsi MC se oglasila nakon što je Breskvici dala nula bodova na PZE

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 15:33

Sajsi MC se oglasila nakon što je Breskvici dala nula bodova na PZE

Reperka Sajsi MC je bila deo stručnog žirija u finalu takmičenja Pesma za Evroviziju.

Na društvenim mrežama se povela rasprava o tome zbog čega Sajsi MC nije dala nijedan bod Breskvici, pa su tako njeni glasovi izazvali bes kod pojedinih.

Podsetimo, pobedu je odnela Teya Dora sa pesmom Ramonda i ona će predstavljati Srbiju u Malmeu.

Sajsi nije želela da komentariše navode, ali se oglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Instagramu i javno čestitala Teya Dori.

"Došla sam da glasam. Čestitke Teya Dori, kao i svakom takmičaru koji je izašao na binu", napisala je Sajsi MC u objavi na Instagramu.

Podsetimo, Breskvica je odnela ubedljivu pobedu kada su u pitanju glasovi publike, ali stručni žiri je presudio svojim glasovima.

Žika Zana koji je Dušanu Kurtiću dao 12 poena, MC Sajsi dala je Teya Dori 12 poena, Dejan Petrović najveći broj poena dao je Breskvici, Aleksandar Sedlar dao je Hristini 12 poena, Marija Šerifović dala je Teya Dori 12 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.