Sajsi MC se oglasila nakon prozivki zbog 0 poena Breskvici: Evo šta je poručila kritičarima

Izvor: Luftika.rs, 04.Mar.2024, 21:05

Sajsi MC se oglasila nakon prozivki zbog 0 poena Breskvici: Evo šta je poručila kritičarima

Pevačica je čvrsto držala svoj stav da ne želi mnogo da komentariše o jednoj od glavnih tema ovih dana
U subotu, 2. marta održalo se finalno veče “Pesme za Evroviziju”. Dva najveća favorita bile su mlade koleginice Anđela Ignjatović Breskvica i Teodora Pavlovska, Teya Dora.
Po glasovima publike Breskvica je imala 45.160 poruka, a Teya Dora 28.114 SMS glasova.
Obzirom da se glasanje vršilo 50/50, odnosno 50% publika, a 50% stručni žiri, veliku ulogu je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i sam žiri.
Članovi žirija u finalnoj večeri bili su: Zoran Živanović (Žika Zana), Ivana Rašić (Sajsi MC), Dejan Petrović, Aleksandar Sedlar i predsednik žirija bila je Marija Šerifović, koja je 2007. godine dovela Evroviziju u Srbiju.
Žika Zana je Breskvici dao 5 poena, a Teya Dori 6; Sajsi Mc nije dala nijedan bod Breskvici, odnosno 0, dok je Teya Dori dala najviših 12; Dejan Petrović je Anđeli dao 12, dok Teodori 10, Aleksandar Sedlar je za Ignjatovićevu izdvojio 7, a za Pavlovsku 4 i Marija Šerifović je Breskvici dala 4, a Teya Dori 12.
Foto: Printscreen RTS Mnogi su osudili potez Sajsi MC, pa smo je mi kontaktirali, da nam objasni svoje glasanje u finalnoj večeri.
– Moja dužnost nije da bilo kome šta kome objašnjavam, ja sam bila deo stručnog žirija, koji glasa po predviđenoj proceduri i ne vidim prostor da se dalje vodi polemika – bila je jasna pevačica za Telegraf.rs.
Kompozitor Dragan Brajović Braja i jutjuber Andrija Jo su imali žestoke komentare na Sajsinih 0 bodova Breskvici.
– I tako jedan mediokritet LGBT ikona, drugosrbijansko čedo, muzička nebitnost. com, odluči ovu svinjariju svojim glasanjem. 12 poena Teya Dori i nula Breskvici, nisu nama potrebni Briti, Skipetari i ostali Srbomrzci – napisao je Braja putem platforme “Iks”.
– Srećan sam mnogo zbog Tee, kao što ste videli, ona i Breskvica su bili moji favoriti. Ali me mnogo pogodilo i stvarno ne volim kada neko iz žirija vidno i namerno ošteti učesnika koji važi za najvećeg favorita i da mu nula glasova kao što je sa mnom bila situacija kad sam učestvovao i kao što se sad desilo sa Breskvicom. Pogotovo mi ovo sad deluje kao izrugivanje devojci od 20 godina koja nikome ništa loše nije uradila. Nije lepo – rekao je Andrija putem pomenute platforme.
Snimak Breskvice i Teya Dore nakon proglašenje pobednika otkriva u kakvom su odnosu pevačice
Izvor: Telegraf

Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

„Breskvica bi mogla da predstavlja i Albaniju“: Kako je izbor pesme za Evroviziju postalo pitanje od nacionalnog značaja?

Izvor: Danas, 04.Mar.2024

Takmičenje "Pesma za Evroviziju" završilo se u subotu izborom pesme "Ramonda" mlade autorke Teya Dore, a burne reakcije i negodovanja što pesma "Gnezdo orlovo" Anđele Ignjatović Breskvice neće putovati u Malme i dalje se nisu stišale. Pojedini su otišli toliko daleko da su najavili protest ispred...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.