Sajsi MC zove advokata zbog PZE

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 18:01

Sajsi MC zove advokata zbog PZE

Reperka i autorka Sajsi MC otkrila je da će se obratiti advokatu zbog pisanja medija o njenom nedavnom angažmanu na Pesmi za Evroviziju.

Ona je istakla da će na put širenju neistina i laži o njoj morati da stane uz pomoć pravnih institucija. Ona je na Instagramu objavila da će, zbog uvreda upućenih na njen račun i laži, angažovati advokata.

Danima nakon izbora predstavnika Srbije za Evroviziju govori se o glasanju, a ona se našla u centru pažnje jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Anđeli Ignjatović Breskvici nije dodelila nijedan poen.

"Krenule su da se šire neke laži, jako, jako velike neistine za mene. Moram da apelujem na sve njih da ću morati pravno da reagujem. Pređene su sve granice, crvena linija je pređena i to se neće tolerisati", rekla je pevačica za Radio-televiziju Srbije, pa objasnila šta joj je najteže palo.

"Nećemo meriti šta mi je najteže palo. Nametanje pitanja: Ko je ona da da sud? Taj narativ se širi jako brzo i onda ljudi koji ne znaju ništa o mom radu odmah kreiraju negativno mišljenje. Mešaju mi se u posao", zaključuje Sajsi.

Breskvica je završila na drugom mestu, za šta njeni fanovi napadaju Mariju Šerifović koja joj je dala četiri poena, kao i Sajsi koja ju je ostavila bez poena. Sa druge strane, njih dve su po 12 poena dale pevačici Teyi Dori koja je i pobedila na ovom takmičenju sa pesmom "Ramonda", te će našu zemlju predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji u maju, u Švedskoj.

Kako je Žika Zana, takođe jedan od članova stručnog žirija, juče istakao na televiziji Prva, žiri je glasao tokom dana, posle generalne probe, ni ne znajući kakvi će biti rezultati glasanja publike.

Podsetimo, na Pesmi za Evroviziju je usvojen evrovizijski sistem glasanja, što znači da se sabiraju poeni publike i stručnog žirija te se dobija konačan rezultat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sajsi MC kontaktira advokata zbog "Pesme za Evroviziju"

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2024

​Reperka i autorka Sajsi MC otkrila je da će kontaktirati advokata zbog pisanja medija o njenom nedavnom angažmanu na "Pesmi za Evroviziju" (PZE).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.