Izvor: Blic, 14.Maj.2023, 01:03

ŠVEDSKA POBEDNIK EVROVIZIJE 2023 Lorin po drugi put odnela trofej - evo koje mesto je zauzeo Luke Black za Srbiju

Najveće muzičko takmičenje "Evrovizija" počelo je u utorak, a večeras se održalo veliko finale. Danas, između ostalih, nastupila je i Srbija sa pesmom "Samo mi se spava", u izvođenju Luke Ivanovića, poznatijeg po umetničkom imenu Luke Black, dok je pobedu odnela predstavnica Švedske, Lorin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švedska sedmi put najbolja na Pesmi Evrovizije

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2023

Predstavnica Švedske Lorin pobednica je takmičenja Evrovizija 2023. koja se održala u Liverpulu. Srbija je osvojila tek 24. mesto.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

EVO KO JE POBEDNICA EVROVIZIJE 2023 Upisala se u istoriju, a evo kakve veze ima sa RIJALITIJIMA i šta kaže o svojoj seksualnoj orijentaciji

Izvor: Blic, 14.Maj.2023

Predstavnica Švedske na Pesmi Evrovizije, Lorin, imala je najveći broj glasova na ovogodišnjem najvećem muzičkom takmičenju i po drugi put odnela pobedu.

Nastavak na Blic...

"Izgleda kao da je u solarijumu pa se BORI DA IZAĐE iz njega" Komentari Duške Vučinić tokom finala Evrovizije 2023 su urnebesni: "Izlomi mi srce čovek"

Izvor: Blic, 14.Maj.2023

Sinoć je održano finale popularnog takmičenja Evrovizija 2023, gde je Švedska odnela pobedu, dok je naš predstavnik Luke Black zauzeo 24. mesto, a kao i obično, program je komentarisala Duška Vučinić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.