SVEČANI ISPRAĆAJ LUKA BLEKA NA EVROVIZIJU - svi netremice gledaju u jedan detalj: Razotrivene njegove namere

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 14:20

SVEČANI ISPRAĆAJ LUKA BLEKA NA EVROVIZIJU - svi netremice gledaju u jedan detalj: Razotrivene njegove namere

Želimo našem predstavniku što bolji plasman.

U zgradi Radio televizije Srbije priređen je svečani ispraćaj Luka Bleka u Liverpul, gde će da predstavlja Srbiju na Evroviziji. On će se boriti u konkurenciji od 37 zemalja za što bolji plasman sa pesmom "Samo mi se spava".

Blek se pojavio u svom prepoznatljivom gotik-pop imidžu - duže kose i bledog tena sa kojom liči na nekog savremenog romantičarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << umetnika.

Na sebi je nosio crno odelo i crne cipele, dok je na reveru nosio, svoj zaštitni znak, detalj u obliku belog jastoga. Na ovaj način je pevač nastavio tradiciju Žerara de Nervala i Salvadora Dalija koji su takođe pronalazili inspiraciju u ovom dugorepom raku. Obojica su tvrdili da im donosi sreću, pa se svi pitaju da li će jastog da donese sreću i pobedu i našem talentovanom pevaču.

U zgradu RTS se okupilo dosta novinara i zvanica. Pevaču je posebno značilo što je i Konstrakta, prošlogodišnja predstavnica Srbije, došla da ga isprati.

Ona je došla ogrunuta srpskom zastavom koju je predala svom nasledniku da je ponese u Liverpul.

Inače, kladionice predviđaju 15. mesto našem predstavniku na Evroviziji.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) Miloš Biković se pojavio na ispraćaju Luke Blacka u Liverpul: Glumac progovorio o PREVARI, "Južnom vetru" i velikoj želji

Izvor: Blic, 28.Apr.2023

Glumac Miloš Biković došao je kao podrška našem ovogodišnjem predstavniku na Evroviziji Luki Blacku na ispraćaju u Liverpul, te je tom prilikom govorio o novoj sezoni "Južnog vetra", neostvarenoj želji, ali i otkrio šta misli o prevari.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.