ŠOK! Muzičar preminuo na putu za Evroviziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 12:47

ŠOK! Muzičar preminuo na putu za Evroviziju

Nije uspela da mu se ispuni veliak želja

Ijan Bel (60), di-džej iz Australije, umro je iznenada u Parizu od srčanog udara gde je bio sa porodicom na odmoru, a uveliko se pripremao za Liverpul, gde je planirao da prati ovogodišnju Evroviziju.

Bel je muzikom počeo da se bavi osamdesetih godina i bio je veoma uspešan, a tokom dugogodišnje karijere sarađivao je sa brojnim poznatim muzičarima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Iza njega su ostali supruga Džordan, njihova ćerka Rubi i njegove sestre Suzan i Dženet., prenosi "Daily mail".

Ijan Bel je bio deo prvobitne kanadske folk grupe "Muddy York". Bel je nastupao na Festivalu narodne muzike u Edmontonu i Folk Festivalu Mariposa, između ostalih. Više od dvadeset pet godina doprinosio je razvoju i očuvanju kanadske narodne muzike. Pevao je i stare pesme i svoje autorske kompozicije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.