SANJA, EVO NOVE ŠANSE! Grupa MANESKIN će održati koncert u BEOGRADU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 18:14

SANJA, EVO NOVE ŠANSE! Grupa MANESKIN će održati koncert u BEOGRADU!

Pregovori su u toku

Ovogodišnji pobednici Evrovizije, grupa ''Maneskin'' iz Italije, dolazi u Srbiju.

Naime, informaciju da će Damijano David i njegov bend održati koncert u Beogradu, potvrdio je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić.

Vesić je istakao da je na inicijativu velikog broja pratilaca na društvenoj mreži "TikTok" odlučio da kontaktira poznati bend i zamoli ih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da održe koncert u našoj prestonici.

On je naveo i da su u toku pregovori oko potpisivanja ugovora i određivanja datuma kada bi trebalo da se održi koncert a, kako je rekao, italijanski bend možemo očekivati u februaru ili martu na Beogradskom sajmu.

Podsetimo, naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu, Sanja Vučić iz grupe Hurricane, gajila je simpatije prema zgodnom frontmenu Maneskina. Ipak, osim druženja, kako je govorila, ničeg više nije bilo. Pa... Evo joj nove šanse!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.