Retko viđena fotografija Teya Dore sa ocem  (FOTO)

Izvor: Svet plus, 09.Maj.2024, 12:54

Retko viđena fotografija Teya Dore sa ocem (FOTO)

Predstavnica Srbije, Teya Dora, koja će u finalu "Evrovizije 2024" godine nastupiti sa pesmom "Ramonda", pre nekoliko godina doživela je porodičnu tragediju.
Mladoj pevačici preminuo je otac, dok je pisala pesmu "Džanum", koja je Teya Dora postavila u sam vrh naše muzičke scene. To joj je bio najteži period u životu.
U medijima često ističe koliko joj je teško što njen otac nije doživeo da vidi njen uspeh, ali i naglašava da zna da je uvek sa njom.
Na jednoj fan stranici naše predstavnice pojavila se fotografija iz Teya Dorinog detinjstva. Po prvi put javnost ima priliku da vidi pevačicinog oca.
Foto:...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.